Bartın Sel Felaketi - 1o9l9x9qzn2pdm : Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi.

Bartın Sel Felaketi - 1o9l9x9qzn2pdm : Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi.. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı.

Zysxxoupr9q3fm
Zysxxoupr9q3fm from www.gundem67.com
Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok bartın'da selin verdiği zararın ise suların çekilmesiyle hesaplanacağı belirtildi. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın.

Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi.

Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok. 11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor. Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

Cjiezrfmsyppem
Cjiezrfmsyppem from iasbh.tmgrup.com.tr
Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. Bugün 1998 sel felaketinin 22. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada.

Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok bartın'da selin verdiği zararın ise suların çekilmesiyle hesaplanacağı belirtildi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok bartın'da selin verdiği zararın ise suların çekilmesiyle hesaplanacağı belirtildi. 11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış.

Bartin Da Buyuk Sel Felaketi Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi
Bartin Da Buyuk Sel Felaketi Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi from bartinmanset.com
Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. 11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

11 ağustos 2021 çarşamba 09:33.

11 ağustos 2021 çarşamba 06:44. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi'nde 2 saat boyunca etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı, 20 dükkan.

Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 bartın sel. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı.

Posting Komentar

0 Komentar